Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Til himmels

ROTTERDAM (Dagbladet): Først vant Norge fotballkampen. Så satte 10000 nordmenn Rotterdam på hodet. Morten Meyer fra Bamble fant likegodt opp en ny sport: Pubstup.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Dette er større enn Brasil-kampen i Marseille, for her er så mange nordmenn samlet, mener Bård Fiskum, en av hundrevis av rødkledde som sild i tønne i et pubkompleks midt i byen. Ellers er ikke dette stedet for konversasjon denne natta. Brølet fra de røde hordene kan høres i kilometers omkrets. «We are the champions» går igjen. Noen skråler Grand Prix-kultstrofen «en joik tar aldri slutt». De rødkledde nordmenn er overalt. Mindre og mindre edru ettersom timene går, men bare artige, ifølge taxisjåfører og politifolk. Spaniere var det få av. 10000 nordmenn mot 3000- 4000 spaniere er rått parti. De to guttene i spanske skjorter i forbrødring med nordmenn viser seg å være David og Gary fra London. - Norge har de beste og morsomste supporterne. Derfor er vi sammen med dem, sier Gary, som er godt fornøyd med at Tottenham-spilleren Steffen Iversen scoret. Nå er det videre til kvartfinalen, viser vår raske gallup. I alle fall.

<B>PUBSTUP:</B> 15 000 nordmenn feiret i Rotterdam i natt. Morten Meyer gjorde det på denne måten.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling