Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Til Norge 2. august

Mandag 2. august neste år ruller Rolling Stones inn med sitt "Bridges To Babylon"-show på Valle Hovin i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det hevder Rolling Stones' offisielle europeiske fanklubb, "It's Only Rock'n Roll". Datoen er ikke bekreftet fra annet hold.

Fanklubben går imidlertid for å være en meget pålitelig kilde i Stones-sammenheng.

Tidligere er det fra offisielle Stones-kilder bekreftet at Stones kommer til Norge neste sommer.

Ifølge Expressen blir det konsert på Ullevi i Göteborg lørdag 1. august mens København og Helsingfors følger på i det samme tidsrommet.

Thomas Johansson, sjef for konsertarrangør EMA Telstar som er nærmeste samarbeidspartner til norske Gunnar Eide AS, treffer Stones i Buffalo i Virginia den 8. oktober for å spikre neste sommers skandinaviske Rolling Stones-konserter. Billettene blir så trolig lagt ut i god tid før jul.

Rolling Stones har vært i Norge to ganger tidligere på 90-tallet. Forrige konsert gikk av stabelen 9. juni 1995 på Valle Hovin mens det ble dobbeltkonsert i 1990 med Valle-show både 6. og 7. august.

Etter planen åpner Stones den europeiske delen av sin "Bridges To Babylon"-turné med en konsert på Muengersdorfer Stadion i tyske Köln i slutten av mai neste år.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media