Jeffrey Toobin

Tilbake etter onani-skandalen

CNN-analytikeren Jeffrey Toobin var tilbake på skjermen torsdag åtte måneder etter at han onanerte under et Zoom-møte med sine tidligere kolleger i The New Yorker.

ONANERTE: Den profilerte CNN-analytikeren Jeffrey Toobin er tilbake etter onani-skandalen i fjor høst. Foto: Evan Agostini/Invision/AP, File
ONANERTE: Den profilerte CNN-analytikeren Jeffrey Toobin er tilbake etter onani-skandalen i fjor høst. Foto: Evan Agostini/Invision/AP, File Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

NEW YORK (Dagbladet): Den profilerte juridiske analytikere Jeffrey Toobin fikk sparken i The New Yorker etter onani-episoden i oktober i fjor. Samtidig ble han suspendert fra rollen som analytiker for CNN. Men torsdag var han på skjermen etter åtte måneder.

- I oktober var du i et Zoom-møte med kollegene dine i The New Yorker-magasinet. Alle tok en pause i flere minutter, og på dette tidspunktet ble du tatt mens du onanerte foran kamera. Du ble deretter sparket fra jobben etter å ha jobbet der i 27 år. Og siden da har du vært suspendert fra CNN. Stemmer alt dette? spør CNN-anker Alisyn Camerota.

- Alt det stemmer. Dessverre, svarte Toobin.

- Hva i helvete?

- For å sitere Jay Leno: «Hva i helvete tenkte du?» sier Camerota.

- Vel, åpenbart tenkte jeg ikke veldig mye. Og det var noe som var uforklarlig for meg. Jeg vil ikke akkurat si til mitt forsvar - for ingenting er egentlig til mitt forsvar - men jeg trodde ikke jeg var i møtet. Jeg trodde ikke andre kunne se meg, forklarer Toobin.

Samtidig beklaget han til alle involverte, kona og familien. Han beskriver oppførselen som «dypt idiotisk og uforsvarlig».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer