Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Tilbake i godt trav

- Vi er i godt trav igjen, sier Nils Johan Semb etter 1- 0 over Georgia, klar tabelltopp i EM-gruppa og ti måneder som sjef.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Semb svettet mest av alle under restitusjonsøkta på Bygdøy, et halvt døgn etter seieren mot Georgia. Spillerne la igjen nok væske på Ullevaal kvelden i forveien til at Semb var godt fornøyd.

- Vi skapte åtte store målsjanser mot et lag som hele tida var i balanse. Og vi fikk bare én mot oss. I et internasjonalt bilde er det veldig bra. Normalt skapes det mellom fem og ti målsjanser, sier Semb.

Det betyr ikke at alt var bra. Men det betyr at det er grunn til å være fornøyd. Og hadde Norge vært like effektive som i de siste landskampene, så hadde det fort blitt et par mål til.

- Defensivt var vi veldig bra, offensivt mer variable. Vi kom litt for seint etter da Tore André fikk ballen, og fikk for mange unødvendige brudd mot oss, sier Semb.