Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Tilbake på åstedet der ektemannen ble drept

Ble likvidert i en parkeringskjeller.

ÅSTEDET: Enken tilbake på åstedet der ektemannen Khai Ngoc Dinh ble likvidert i juni 2014. Fem menn er tiltalt for å ha skutt Khai i dette garasjeanlegget på Grønland i Oslo. Rettssaken startet i Borgarting lagmannsrett i går. Foto: Nina Hansen.
ÅSTEDET: Enken tilbake på åstedet der ektemannen Khai Ngoc Dinh ble likvidert i juni 2014. Fem menn er tiltalt for å ha skutt Khai i dette garasjeanlegget på Grønland i Oslo. Rettssaken startet i Borgarting lagmannsrett i går. Foto: Nina Hansen. Vis mer

(Dagbladet): Hun er redd. Men hun vil være til stede i retten og se mennene som er tiltalt for drapet på hennes ektemann, i øynene. Khai Ngoc Dinh ble likvidert i en parkeringskjeller i det som både påtalemyndigheten og enken mener er en hevnaksjon.

I går startet ankerettssaken mot fem menn etter det såkalte P-husdrapet på Grønland i 2014. Alle fem anket dommene og den neste måneden vil de fem måtte svare for drapsanklagene i Borgarting lagmannsrett.

Støtter mannen

Den vietnamesiske kvinnen i slutten av 40-årene var gift med drapsofferet i 19 år og de har en 13 år gammel sønn. Kvinnen og Khai kom til Norge som flyktninger og traff hverandre her i landet.

- Khai var en snill mann og trivelig å være sammen med for alle som kjente han. Han drev sin egen sushiforretning og har aldri vært borti noe gjengmiljø, sier kona til Dagbladet.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

GRATIS*

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE GRATIS* Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

66 kr/mnd**

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 66 kr/mnd** Fornyes automatisk til 99,-/måned

**Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/mnd. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99kr). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/måned. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99,-). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?