TILBAKE PÅ JOBB: Seniorrådgiver Line Nersnæs i Justisdepartementet er tilbake på jobb etter at hun ble spiddet av en treflis. Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet
TILBAKE PÅ JOBB: Seniorrådgiver Line Nersnæs i Justisdepartementet er tilbake på jobb etter at hun ble spiddet av en treflis. Foto: Torbjørn Grønning / DagbladetVis mer

Tilbake på jobb etter at hun ble spiddet av treflis

Line Nersnæs i Justisdepartementet sa hun hadde vondt i hodet. «Du har noe som står ut av hodet,» sa sjefen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Nå er seniorrådgiver Line Nersnæs tilbake på jobb i Justisdepartementet.

Hun jobber med neste års statsbudsjett. Rundt hodet har hun en stor bandasje, men er ved godt mot.

- Vinduet ble blåst ut. Hele ramma kom mot meg, og jeg ble truffet i hodet. Jeg må innrømme at jeg ikke visste at en tresplint hadde boret seg inn ved siden av haka mi, sier Line Nersnæs til Dagbladet.

Kom oss ut Line Nersnæs forteller at vinduene i høyblokka var dekket av plast på innsida. Det gjorde at glassplintene ikke ble slått inn i rommet. De summet seg i løpet av sekunder, og alle overlevende skjønte at de måtte komme seg raskest mulig ut av bygget.

- Vi gikk ned trappene. Det var knust glass, bygningen var ødelagt. På veien ned møtte vi flere skadde, forteller en kollega av Line i Justisdepartementet.

Line Nersnæs forteller videre til Dagbladet at hun møtte sin sjef, Knut Fosli, i gangen. De fulgte hverandre ned trappa på vei ut i sikkerhet. Det var en vanskelig ferd.

Hodepine Line Nersnæs forteller til Dagbladet at hun ikke visste at tresplinten hadde tredd seg inn i hodet hennes. Det var først da hun kom ut at hun kjente at hun blødde mye.

- Jeg sa til Knut Fosli, som jeg gikk sammen med ned trappene, at jeg hadde så vondt i hodet. Han kikket på meg, og sa: «Du har noe som står ut av hodet», forteller Line Nersnæs til Dagbladet.

Da så alle rundt dem at det var en lang treflis fra kontorvinduet som sto fast gjennom hodet hennes.
Hell i uhell Den rutinerte seniorrådgiveren sier lakonisk at hun hadde hell i uhell. Tresplinten hadde gått gjennom hodet hennes, uten å skade noen vitale organer. Line er nå i full jobb igjen.

I går satt hun rundt to skolepulter i Politihøgskolen, sammen med Knut Fosli. De hadde ingen PC, men penn og papir gjorde nytten.