Tilbake på sommerleir

- For flere av oss er dette det viktigste som skjer denne uka.

Glede:  Det er mye glede og latter på AUFs sommerleire. Her ser vi (f.v.) Balraj Singh, Lars Henrik Øberg, Oda Arntzen, Iris Moseng Sandholt, Pia Rolien og Kristine Sverdrup. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
Glede: Det er mye glede og latter på AUFs sommerleire. Her ser vi (f.v.) Balraj Singh, Lars Henrik Øberg, Oda Arntzen, Iris Moseng Sandholt, Pia Rolien og Kristine Sverdrup. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken har Akershus AUF samlet 70 medlemmer til sommerleir i Drammen. Flere av deltakere var på Utøya i fjor. Leder i Akershus AUF, Elin L'Estrange, var blant dem som klarte å svømme i land, mens gjerningsmannen skøt og drepte 69 mennesker.

- Vi ønsket å gjøre et helhjertet forsøk på å lage sommerleir for medlemmene våre. Vi har fått inn dyktige innledere, og skal ha masse forskjellige aktiviteter, både politiske og sosiale, sier hun.

På programmet står innlegg fra blant andre kulturminister Anniken Huitfeldt, AUF-leder Eskil Pedersen og forfatter Frode Grytten.

Gikk etter magefølelsen - Med alt fokuset som har vært på rettsaken den siste tiden, håper jeg vi klarer å vise verden at det går bedre med AUF, sier hun.

- Ja, det har vært rettsak, og ja, det er minnesmarkeringer på søndag, men for mange av oss er dette det viktigste som skjer denne uken, sier hun.

Medieoppmerksomheten rundt leiren har vært enorm.

- Jeg har jo blitt vant til flere henvendelser enn vanlig det siste året, men før denne leiren har det vært helt overveldende. Det har nok noe med tidspunktet for leiren, tror L'Estrange.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer