Tilbake til Start

KRISTIANSAND (Dagbladet): Start- Hødd 2-2. Drøye 5000 sørlendinger trosset høljregnet, starten på hummerfisket og elgjakta for å feire opprykk til Tippeligaen. Det ble med drømmen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg savner flere mannfolk på laget. Vi hadde ikke balltempo, og mestret ikke de hurtige vekslinger i spillet. Midtbanen spilte for vanskelig og ventet for lenge med å spille ballen, sier Start-trener Jan Halvor Halvorsen. - Jeg savner flere mannfolk på laget. Vi hadde ikke balltempo, og mestret ikke de hurtige vekslinger i spillet. Midtbanen spilte for vanskelig og ventet for lenge med å spille ballen, sier Start-trener Jan Halvor Halvorsen. Mot for lengst nedrykksklare Hødd burde Start sikret opprykk mot slutten av begge omgangene. Pusling foran mål ødela fire-fem feite sjanser.

- Åpne sjanser må vi sette på dette nivået her, sier Halvorsen tørt.

Start maktet ikke å vise at det er forskjell på topp og bånn i 1. divisjon. Eliteserie lukter det definitivt ikke. Tre-fire nye spillere må skaffes. Øverst på lista står Branns Roger Helland, også aktuell i danske Brøndby. Andre mulige er Osman Nyan fra Strømsgodset og flere 1. divisjonsspillere. Halvorsen følger også dansk eliteserie nøye.

- Men nå mister vi 14 viktige dager.

  • I siste serierunde 17. oktober må Start slå opprykksklare Haugesund for å sikre opprykket foran Bryne.