Tilbake til Syretoppen

KRISTIANSAND (Dagbladet): - Jeg skjønner godt at dere vil snakke med meg. Jeg er jo meg, sier den tidligere drapsdømte 42-åringen til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dagbladet møtte i dag den tidligere drapsdømte 42-åringen som i går ble avhørt av politiet om barnedrapssaken i ti timer.

Da Dagbladet møtte 42-åringen var han nylig ferdig på jobb, og på vei opp til Syretoppen, et populært tilholdssted i Baneheia for rusmisbrukere.

- Jeg er helt uskyldig gjentok han.

Han benekter ikke at han var i Baneheia fredag kveld, men sier han har vitner på at han forlot stedet like etter at han pratet med en politipatrulje rundt 19.25.

Stine Sofie Sørstrønen (8) og Lena Sløgedal Paulsen (10) ble drept med et stikkvåpen fredag kveld, men ble ikke funnet før søndag kveld. I dag har politiet slått fast at jentene antagelig ble seksuelt misbrukt i forbindelse med drapene.

42-åringen ble i 1988 dømt til elleve års fengsel og fem års sikring for knivdrap, drapsforsøk og flere legemsfornærmelser. Han har i dag blitt fotfulgt av media, men sier han skjønner medias interesse for hans person.

- Jeg er jo meg, sier han.

Politiet melder fortsatt at de ikke har noen mistenkte i saken.

VITNE: 42-åringen ble i går hentet inn til politihuset og satt ti timer i vitneavhør.