TILBAKEKALLING: Et parti av produktet Fersk & Ferdig Spaghetti Carbonara blir nå tilbakekalt ettersom det kan inneholde fiskegrateng og være farlig for fiskeallergikere. Foto: UNIL AS / Norgesgruppen
TILBAKEKALLING: Et parti av produktet Fersk & Ferdig Spaghetti Carbonara blir nå tilbakekalt ettersom det kan inneholde fiskegrateng og være farlig for fiskeallergikere. Foto: UNIL AS / NorgesgruppenVis mer

Tilbakekaller ferdigmat-spaghetti fordi det kan være fiskegrateng i den

Ferdigmatmerket Fersk & Ferdig med tabbe.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

UNIL AS tilbakekaller et parti av produktet Fersk & Ferdig Spaghetti Carbonara ettersom det kan inneholde fiskegrateng og være farlig for fiskeallergikere.

Dersom du har kjøpt en pakke med ferdigmat-produktet med siste forbruksdag 27.03.2017, kan det være du isteden har fått fiskegrateng som inneholder torsk.

Det opplyser UNIL, som er eid Norgesgruppen, i en pressemelding torsdag. De tilbakekaller alle enhetene av produktet som har denne holdbarhetsdatoen.

- Tilbakekallingen skyldes en holdbarhetsdato emballert som Fersk & Ferdig Spaghetti Carbonara, men som feilaktig kan inneholde fiskegrateng. Produktet som trekkes, kan inneholde torsk, og kan derfor være helsefarlig for dem med fiskeallergi, heter det.

De ber forbrukere som har kjøpt produktet om å kaste det eller returnere det til butikken det er kjøpt i for refusjon.

(NTB)