Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tilbakeviser fiktive regninger

Telesex-selskapet Masona AS med samarbeidspartneren Inter Factoring AS topper akkurat nå klagelista til Forbrukerrådet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Advokat Sven Åge Ribe tilbakeviser at selskapet sender ut fiktive regninger.

Knut Bjåen på Åslandshellinga i Oslo er styreformann og daglig leder i Masona AS - et av mange selskaper som tilbyr telesex på tilsynelatende helt ordinære telefonnumre. Selv står han imidlertid ikke oppført med telefon. Arve Brigt Hegle er varamedlem i styret, men var ikke mulig å nå på telefonen i går. Det er dette selskapet som mener Gunhild Ørstavik har ringt telesextelefonen deres på nummer 23 02 40 86 og Inter Factoring AS som har sendt regningen.

- Er det huller i faktureringspraksisen deres?

- Den blir løpende vurdert, svarer styreformann Rune Kornør i Inter Facturing. Han hevder at han bare er passiv investor i selskapet og ikke har noe med den daglige driften. Han henviser til varamedlem i styret, advokat Sven Åge Ribe.

- Jeg bare behandler klagene til Inter Factoring, sier han.

Den daglige driften har ikke han noe med. Det skal heller ikke være noen daglig leder i selskapet og Ribe vil ikke opplyse hvem som har det daglige ansvaret eller navn på noen som jobber der.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling