- Tilberedte kjæresten med lime

Mexicansk politi mener stekt kjøtt funnet i Jose Luis Calvas (40) leilighet er kjæresten hans.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Rapporten fra rettsmedisinerne som har undersøkt kjøttrester funnet på en tallerken, en gaffel og i en stekepanne i leiligheten til grøsserforfatteren Jose Luis Calva (40) i Mexico City for et par uker siden er klar, melder britiske Sky News.

Kjøttrestene stammer fra et menneske.

Calva ble arrestert av politiet i Mexico City etter at politiet hadde mottatt naboklager om stank fra leiligheten hans. Da Calva prøvde å unnslippe politiet ble han truffet av en bil.

DNA-tester kjøttet

Etter å ha gjennomsøkt leiligheten hans fant politiet liket av kjæresten Alejandra Galeana (30) i et skap, fryseren og i en müslipakke.

Nå skal politiet DNA-sjekke om kjøttrestene stammer fra henne. Men allerede før testene er gjennomført er det mye som tyder på nettopp dette.

Dr. Rodolfo Rojo, som ledet de rettsmedisinske undersøkelsene, sa at muskelvev på tallerkenen og i stekepannen stemmer med deler som er savnet fra Galeanas lik. På spørsmål om politiet tror at Calva har spist deler av kvinnen, svarer han ifølge Sky News:

- Det er det inntrykket som eksisterer nå.

BEHANDLES: Da politiet møtte opp for å arrestere grøsserforfatteren Jose Luis Calvas (40) forsøkte han å rømme, men han ble etter kort tid truffet av en bil. Er får han behandling etter ulykka. FOTO: AP
BEHANDLES: Da politiet møtte opp for å arrestere grøsserforfatteren Jose Luis Calvas (40) forsøkte han å rømme, men han ble etter kort tid truffet av en bil. Er får han behandling etter ulykka. FOTO: AP Vis mer

Skrev Kannibal-roman

Etter arrestasjonen ble det også funnet lime-biter ved siden av kjøttstykker i leiligheten.

Ifølge Dr. Rojo og Sky News har dette fått etterforskerne til å tro at Calva nærmest har marinert Galeanas med den syrlige frukten etter at han drepte henne.

En anonym talsmann for politiet sa til Associated Press i forrige uke at Calva skal ha erkjent at han hadde kokt deler av kjæresten, men at han ikke hadde spist henne.

Da politiet raidet forfatterens leilighet fant de også et utkast til en roman med tittelen «Kannibalske instinkter».

I tillegg til å være mistenkt for drapet på sin kjæreste, mistenkes han for å ha drept sin eks-kjæreste Consuelo Casarrubia som ble funnet partert i 2004. Hennes mor Judith Casarrubia skal ha identifisert Calva som datterens kjæreste før hun selv ble drept.

Calva er også mistenkt for parteringsdrap på en prostituert i april i år.

- Tilberedte kjæresten med lime
ÅSTEDET: Det var i denne leiligheten i Mexico City at politiet fikk det groteske synet av stekt menneskekjøtt.