Tilbød sex for leiemord

Etter å ha tapt foreldreretten, søkte den svenske trebarnsmoren på internett etter en leiemorder til å drepe eksmannen. Betalingen skulle skje in naturalia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tapet av foreldreretten ble for mye for den 42-årige kvinnen som nå er mistenkt for å ha planlagt drap. På hjemmesiden beskrev hun seg som en sexgal kvinne på jakt etter hevn. Som takk for drapet skulle leiemorderen få innlede et seksuelt forhold med henne, skriver Expressen.

Politiet ser svært alvorlig på «kontaktannonsen» som tiltrakk seg flere interesserte menn. Det var etter tips fra amerikansk politiet, at svensk politi pågrep stockholmskvinnen.

På hjemmesiden som nå er stengt, står en mengde faktaopplysninger om eksmannen: Hvor han bor, hvor han jobber, hvordan og når han drar på jobb, samt et bilde av ham. Hun skrøt av at straffen for mord er svært lav i Sverige.

«Jeg kan forsikre at du kommer til å få full kompensasjon for handlingen din. Du kommer til å bli lykkelig over å få tilbringe tid med meg. Jeg kan prate like godt som jeg kan elske.» skriver hun videre.

Småbarnsmoren ble forhørt onsdag og risikerer fengsel på livstid.