En mors rørende brev til sønnen (1):

Tilbrakt halve livet i «lockdown»

«Å være foreldre under en pandemi er den vanskeligste utfordringen kastet mot meg så langt».

RØRENDE BREV: En australsk mor har delt et hjerteskjærende brev til sin ett år gamle sønn, som har tilbragt halve livet i «lockdown». Foto: Michelle Daga
RØRENDE BREV: En australsk mor har delt et hjerteskjærende brev til sin ett år gamle sønn, som har tilbragt halve livet i «lockdown». Foto: Michelle Daga Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Fullvaksinerte: 67.16% Første dose: 76.82%

En australsk mor, Michelle Daga, har lagt ut flere hjerteskjærende brev på Facebook i forbindelse med sønnens 1-årsdag. Hun beskriver sorgene og utfordringene corona-nedstengningen fører med seg.

Danske BT er blant flere medier som har omtalt saken.

«Han har aldri lekt med en annen baby, klappet en hund eller vært hjemme hos bestemor. Han vet ikke at det eksisterer en verden utenfor disse fire murene. Å være foreldre under en pandemi må være den vanskeligste utfordringen som er kastet mot meg så langt», skriver Michelle.

Den lille familien på tre flyttet til den australske byen Melbourne kvelden før nedstengningen begynte for seks måneder siden. De flyttet for å bo nærmere familien, men de har ennå ikke sett hverandre.

«Han har ennå ikke møtt det meste av familien sin, besøkt et kjøpesenter, eller tilbragt en dag på en lekeplass. De eneste andre ansiktene han ser er skjult bak masker», skriver Michelle i et annet innlegg.

Melbourne har vært under fase fire-restriksjoner siden 2. august, som inkluderer portforbud og begrensninger på hvorfor og hvor mye du kan forlate hjemmet ditt. Nedstengingen vil i hvert fall vare i seks uker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer