Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Tilbudt å heve kjøpet

Den sinte bileieren i Bergen har takket nei.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I går skrev Dagbladet.no og flere andre medier om den sinte bileieren Frode Sævold i Bergen. Han har gått til svært visuelle aksjoner for å klage over kvaliteten på sin Mercedes Vito, som han mener aldri har fungert. Han krever kjøpet hevet.

Nå letter Mercedes Norge på sløret ovenfor Dagbladet.no. De forteller at Sævold for lengst er blitt tilbudt å heve kjøpet, men har takket nei.

- Vi hadde et møte med denne kunden allerede den 21. oktober da vi var i Bergen. Han fikk tilbud der og da om å få tilbake pengene og heve kjøpet. Det eneste vi krevde var å få se over bilen for å se om det var skader på den. Det fikk vi aldri gjort, for han har aldri svart på den henvendelsen. Vår lokale representant ringte kunden dagen etter møtet og bekreftet at tilbudet står ved lag, sier Olav Thingwall som er markedssjef i Mercedes Benz Nyttekjøretøy.

Ifølge selskapet sa kunden at han måtte beholde bilen litt til og ikke ville bytte den inn nå.

- Vi har prøvd å løse saken og la han komme seg ut av dette, sier bilimportøren.

Den forrige modellen Vito hadde store problemer med kvaliteten, men importøren sier at den nye modellen som kom for et år siden ikke har hatt unormalt mye feil. Bilen har vært vesenlig bedre enn de første modellene. Sævold har en slik ny modell, men mener likevel den har hatt en rekke feil som aldri er blitt utbedret.

Dagbladet.no har ikke fått tak i Sævold i dag, men han sa til Dagbladet.no i går at det han ønsket var å heve kjøpet.

image: - Tilbudt å heve kjøpet

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!