Tilbudt tyvegods fra egen leilighet

Da John Nilssen (38) kom ut fra T-banestasjonen, så han en full mann som solgte varer fra tre bager. Da han kom nærmere, så han at bagene var hans egne, fulle av tyvegods fra leiligheten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

John Nilssen hadde ingen anelse om at han hadde hatt innbrudd i leiligheten på St. Hanshaugen i Oslo. Tyven hadde blant annet fått med seg 22 flasker sjelden maltwhisky, en bærbar datamaskin, en trommemaskin, en CD-spiller, en forsterker og et digitalkamera.

- Heldigvis åpnet han bare et par av flaskene. Han var så full at han har nok drukket innholdet selv. Det eneste jeg savner, er laptopen og digitalkameraet. Nå som alt det andre er tilbake i leiligheten, virker det som det nesten ikke har skjedd i det hele tatt. Bagene var nesten helt fulle, og jeg må ha vært en av de første som han prøvde å selge noe til. Jeg hadde astronomisk flaks som fant igjen alt dette, helt tilfeldig, smiler Nilssen.

«Det er min bag!»

Tyven hadde brutt seg inn i Nilssens leilighet tidligere på dagen, men siden han ikke hadde vært hjemme, visste han ikke om innbruddet.

- Jeg øver med bandet mitt Kongefamilien på Tøyen en gang i uka, og tok T-banen dit rett etter jobb på onsdag. På vei ut fra T-banestasjonen så jeg en mann med en stor rosa bag. «Det ser da ut som min bag. Det er min bag!» tenkte jeg. Navnet mitt står langs hele siden av bagen, så den var ikke vanskelig å kjenne igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.