Godt jobbtilbud

Tilbyr 85 000 kroner for å drikke vin

Denne utlysningen kan gi en høy månedslønn, gratis opphold og muligheten til å smake på vin fra morgen til kveld.

GLAD I VIN? Nå har en amerikansk vinprodusent lagt ut en jobb som tilbyr en høy månedslønn og 30 kasser vin til den rette kandidaten. Foto: Juice/REX
GLAD I VIN? Nå har en amerikansk vinprodusent lagt ut en jobb som tilbyr en høy månedslønn og 30 kasser vin til den rette kandidaten. Foto: Juice/REX Vis mer
Publisert

Denne jobbeskrivelsen av The Murphy-Goode Winery høres nesten for god ut til å være sann. De beskriver stillingen som en «drømmejobb».

De tilbyr en svimlende god månedslønn for å smake på vin, på 10 000 dollar, som tilsvarer 85 000 kroner, samt muligheten til å bo gratis i vindistriktet Sonoma i den amerikanske staten California.

Her står stillingsutlysningen skrevet, hvor vinprodusenten skriver at man må sende med en video av seg selv for å overbevise bedriften om at man er perfekt til stillingen.

Utlysningen ble kunngjort denne måneden av Murphy-Goode Winery, og det er snakk om en ett års stilling med teamet deres i Sonoma.

CNN har omtalt saken, og skriver at vinprodusenten ønsker en person som «tar livet en slurk av gangen».

I selve jobben vil de første 90 dagene for The Murphy-Goode Winery starte med at du følger vinprodusent Dave Ready Jr. og lære og utforske alle aspekter av innhøstingen, står det på nettisden. Derfra vil bedriften jobbe med den ansattes lidenskaper, for å velge en vei i vinbransjen.

SONOMA: Her går drueplukkere langs rankene i Sonoma, California. Foto: AP /Eric Risberg
SONOMA: Her går drueplukkere langs rankene i Sonoma, California. Foto: AP /Eric Risberg Vis mer

For å kunne søke må man være over 21 år gammel, ha oppholdstillatelse og arbeidstillatelse i USA.

Man må også kunne løfte 20 kilo for å få jobben som «profesjonell vinsmaker».

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer