Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tilbyr gavekort på plastiske operasjoner

Norske klinikker tilbyr gavekort på plastiske operasjoner til jul.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Hvis folk vil ha det, så skal de få det. Det er nok ingen julegave man gir til hvem som helst, men hvis det eneste mor ønsker seg til jul er strammere mage eller større bryster, så er det jo fint om far og ungene går sammen om et gavekort, sier Karen Stiles ved Osloakutten til Dagsavisen.

Klinikken har fått forespørsel om gavekort til for eksempel julegave, men har ikke markedsført dette. Det har heller ingen andre norske klinikker, selv om enkelte av dem tilbyr slike gavekort.

Flere andre klinikker mener det er feil å blande plastisk kirurgi inn i julegavehandelen. Både Colosseumklinikken og Fornebu-klinikken mener man ikke skal gi gavekort på denne måten.

- Det vil lukte av at det er en annen som egentlig ønsker operasjonen dersom noen kommer for å be om gavekort.

Mange får operasjonen som en gave, men da er det avtalt på forhånd. Pasienten må til vurdering, og ingen skal i noen grad presses til en operasjon. Å gi en plastisk operasjon i gave er en hyggelig gest, men da må det være avtalt, sier Erik Dillerud ved Fornebu-klinikken.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media