Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tilbyr rehabilitering

Universitetssykehuset Nord-Norge vil nå tilby Sissel Johnsen fysikalsk behandling.

- IKKE FORNØYD:  - Det er flott at de tilbyr meg fysikalsk behandling, men det jeg trenger er en ny utredning ved nevrologisk avdeling, sier Sissel Johnsen. Foto: Hans Arne Vedlog  /  Dagbladet
- IKKE FORNØYD: - Det er flott at de tilbyr meg fysikalsk behandling, men det jeg trenger er en ny utredning ved nevrologisk avdeling, sier Sissel Johnsen. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

TROMSØ (Dagbladet): - Henvisningen fra fastlegen ble vurdert etter standard kriterier. Det ble ut ifra opplysningene i henvisningen ikke funnet grunn til at pasienten burde utredes på nytt nevrologisk, skriver Kjell Arne Arntzen, konstituert avdelingsoverlege og seksjonsleder i nevrologi ved Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) i en e-post til Dagbladet.

Arntzen understreker at det ble anbefalt videre oppfølging med fysikalsk behandling eller ved at fastlege henviste pasienten videre til behandling ved en rehabiliteringsinstitusjon.

- Pasienten har nå fått tilbud om oppfølging ved en rehabiliteringsinstitusjon. Vi har i dag også tatt kontakt med Fysikalsk- og rehabiliteringsmedisinsk avdeling ved UNN med spørsmål om pasienten i tillegg kan får en vurdering der, og de vil tilby pasienten en ny vurdering og gjennomgang av hvilke behandlingsmuligheter som finnes, skriver avdelingsoverlegen i e-posten til Dagbladet.

- Pasienten er kontaktet vedrørende dette og ønsker et slikt tilbud, skriver  Kjell Arne Arntzen

Sissel Johnsen er ikke fornøyd med svaret.

- Jeg er glad for å få tilbud om fysikalsk behandling og rehabilitering. Men det jeg virkelig ønsker er en ny utredning ved nevrologisk avdeling ved UNN, basert på røntgenbildene som ble tatt i England.