Tilfeldig mann (48) knivstukket i heis

Like ved politihuset i Sandnes.

KNIVSTUKKET: Den skadde 48-åringen var ved bevissthet da han ble fraktet til Stavanger universitetssjukehus. Imens jaktet politiet på gjerningsmannen. Foto: Ronny Hjertås
KNIVSTUKKET: Den skadde 48-åringen var ved bevissthet da han ble fraktet til Stavanger universitetssjukehus. Imens jaktet politiet på gjerningsmannen. Foto: Ronny HjertåsVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 48-årig mann ligger nå på sykehus etter at han ble knivstukket av en ukjent mann i en heis i Sandnes sentrum. Etter alt å dømme var han et tilfeldig offer.

- Så vidt vi vet, kjenner de to ikke hverandre, sier Tormod Rostøl, operasjonsleder ved Rogaland politidistrikt, til Dagbladet.

Knivstikkingen skjedde i 10.20-tida i et nyere bygg i Holbergs gate - bare et steinkast fra politistasjonen i byen.

- Da heisen stoppet og døra gikk opp, sto gjerningsmannen og stakk tilfeldig, forteller et øyenvitne til Sandnesposten.

Etter hendelsen ble offeret brakt til Stavanger universitetssjukehus i ambulanse med skader i brystregionen. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent, men han var ved bevissthet da han ble fraktet bort. Gjerningsmannen forsvant fra stedet.

Etter en kort jakt ble en mistenkt pågrepet av politiet.

- Den mistenkte er en mann på 21 år. Han sitter nå i arresten mens vi avhører vitner og prøver å klarlegge hendelsesforløpet, forteller Rostøl.

Motivet for knivstikkingen er så langt en gåte for politiet. Operasjonslederen vil foreløpig ikke gå ut med flere opplysninger om den mistenkte 21-åringen.