- Tilfredsstillelsen ligger i å erobre kvinner

Berlusconi nekter for å ha kjøpt sex.

BEUNDRES: Italias statsminister er i hardt vær med beskyldninger om blant annet å ha betalt for sex. Dette nekter han for. Til tross for skandalene er det mange italinere som ser opp til han for hans suksess. Foto: REUTERS/Remo Casilli
BEUNDRES: Italias statsminister er i hardt vær med beskyldninger om blant annet å ha betalt for sex. Dette nekter han for. Til tross for skandalene er det mange italinere som ser opp til han for hans suksess. Foto: REUTERS/Remo Casilli Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Italias statsminister Silvio Berlusconi nekter for at han noensinne har kjøpt sex, skriver BBC.

«- Falske beskyldninger» Italiensk presse har de siste ukene fråtset i historier om Berlusconis tilsynelatende umettelige appetitt på vakre kvinner, og blant annet koblet den 72 år gamle statsministeren til en 18-åring.

En italiensk modell, Patrizia D'Addario, fortalte sist uke at hun hadde blitt betalt mer enn 1000 dollar(over 6500 kroner) for å delta på en fest i huset hans i Roma sammen med andre kvinner. Modellen hevdet videre at hun ble bedt om å komme tilbake til huset hans, og at hun «ble natten over».

I et intervju med ukeavisen Chi, som han selv eier, beskylder Berlusconi en prostituert kvinne for å ha blitt betalt for å finne på falske beskyldninger mot han.

Krever en troverdig forklaringDen katolske kirke har reagert sterkt på opplysningene, skriver NTB. Den innflytelsesrike katolske avisen Avvenire krevde nylig en «troverdig forklaring på de mest presserende spørsmålene.»

Berlusconis advokat har avvist anklagene som absurde og hevdet før helgen at statsministeren kunne få så mange kvinner han ville gratis, skriver NTB.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer