- Tilfredsstillelsen ligger i å erobre kvinner

Berlusconi nekter for å ha kjøpt sex.

BEUNDRES: Italias statsminister er i hardt vær med beskyldninger om blant annet å ha betalt for sex. Dette nekter han for. Til tross for skandalene er det mange italinere som ser opp til han for hans suksess. Foto: REUTERS/Remo Casilli
BEUNDRES: Italias statsminister er i hardt vær med beskyldninger om blant annet å ha betalt for sex. Dette nekter han for. Til tross for skandalene er det mange italinere som ser opp til han for hans suksess. Foto: REUTERS/Remo CasilliVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Italias statsminister Silvio Berlusconi nekter for at han noensinne har kjøpt sex, skriver BBC.

«- Falske beskyldninger»
Italiensk presse har de siste ukene fråtset i historier om Berlusconis tilsynelatende umettelige appetitt på vakre kvinner, og blant annet koblet den 72 år gamle statsministeren til en 18-åring.

En italiensk modell, Patrizia D'Addario, fortalte sist uke at hun hadde blitt betalt mer enn 1000 dollar(over 6500 kroner) for å delta på en fest i huset hans i Roma sammen med andre kvinner. Modellen hevdet videre at hun ble bedt om å komme tilbake til huset hans, og at hun «ble natten over».

I et intervju med ukeavisen Chi, som han selv eier, beskylder Berlusconi en prostituert kvinne for å ha blitt betalt for å finne på falske beskyldninger mot han.

Krever en troverdig forklaring
Den katolske kirke har reagert sterkt på opplysningene, skriver NTB. Den innflytelsesrike katolske avisen Avvenire krevde nylig en «troverdig forklaring på de mest presserende spørsmålene.»

Berlusconis advokat har avvist anklagene som absurde og hevdet før helgen at statsministeren kunne få så mange kvinner han ville gratis, skriver NTB.

Nytelsen av en erobring
- Jeg har aldri betalt en kvinne, sa den italienske statsministeren til Chi ifølge BBC.

- Jeg har aldri forstått hvor tilfredsstillelsen er hvis du ikke får nyte følelsen av erobring, la han til.

Kona til den italienske statsministeren, Veronica Lario, fikk nylig nok av erobringstrangen og har krevd skilsmisse. Berlusconi medgir i intervjuet med Chi at det ikke ligger an til forsoning med det første.

Til tross for skandalene Berlusconi har stått for den siste tiden, er det mange italienere som beundrer han for hans suksess med makt, penger og muligheten til å menge seg med vakre kvinner om han ønsker det.