Anne-Elisabeth til Tom Hagen:

«Tilgi at jeg har gjort deg vondt»

På både bryllupsdager og bursdager skal Anne-Elisabeth Hagen ha skrevet kort til ektemannen Tom. Nå skal kortene være blant politiets mest sentrale bevis.

SIKTET: Tom Hagen er siktet for å ha drept eller medvirket til drapet på sin kone, Anne-Elisabeth. Milliardæren nekter all skyld. Foto: Privat
SIKTET: Tom Hagen er siktet for å ha drept eller medvirket til drapet på sin kone, Anne-Elisabeth. Milliardæren nekter all skyld. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kortene skal ifølge Dagbladets opplysninger ha blitt funnet flere steder i ekteparets hus i Sloraveien. Det forteller kilder tett på etterforskningen.

Politiet skal ifølge opplysningene anse kortene som tydelige tegn på at ekteskapet mellom Tom Hagen og kona Anne-Elisabeth var turbulent, og at det hadde vært slik i flere år.

Kortenes innhold skal derfor ha blitt brukt til å underbygge det politiet mener er motivet for drapssiktede Tom Hagen - et skrantende ekteskap som flere ganger hadde vært på bristepunktet og en potensielt ugyldig ektepakt som kunne påført milliardæren et enormt økonomisk tap.

«Tilgi at jeg har gjort deg vondt», skal det stå skrevet i ett av kortene, uten at det kommer tydelig fram hva det bes om tilgivelse for. Samtidig skal innholdet også dreie seg om håp for kjærligheten og fortsatt sterke følelser.

Tema i notatbøkene

Det er fra tidligere kjent at politiet har gjort enorme mengder beslag i forbindelse med saken. Politiinspektør Agnes Beate Hemiø har blant annet fortalt til Dagbladet at det er tatt 3400 databeslag. I tillegg er omkring 600 avhør av vitner gjennomført og 6000 timer med videomateriale hentet inn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer