Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«Tilnærmet nyttårsaften»

Landets politidistrikter hadde en travel halloween-natt.

TRAVEL NATT: Landets politidistrikter har hatt en travel natt med mange ordensforstyrrelser, og berusede personer. Foto: Aleksander Andersen/CANPIX
TRAVEL NATT: Landets politidistrikter har hatt en travel natt med mange ordensforstyrrelser, og berusede personer. Foto: Aleksander Andersen/CANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Det har vært en travel natt for landets politi som melder om en natt med en rekke ordensforstyrrelser, overstadig berusede personer og tilløp til slåsskamper.

«Tilnærmet nyttårsaften» I politiloggen fra Haugaland og Sunnhordaland politidistrikt skriver operasjonsleder Agnar Austerheim: «Det var mye folk på byen, og det ble antydet til å være tilnærmet en nyttårsaften».

«I løpet av natten var det 14 personer i arresten, og skulle egentlig hatt plass til flere», står det i loggen. I tillegg er det registert hele 20 tilfeller hvor de måtte rykke ut.

Blant disse tilfeller av narkotikabesittelse, legemskrenkelse, ordensforstyrrelser, berusede personer, skadeverk og tyveri. I tillegg en rekke oppdrag vedrørende høy musikk og bråk.

Heldigvis var ikke alle tilfellene like alvorlige, som for eksempel tilfellet hvor en mann kontaktet politiet som følge av av naboens halloween-spøk.

- Lenger skjenketid Operasjonsleder i Rogaland politidistrikt, Kurt Løklingholm kan også fortelle om en hektisk natt.

- Slike netter har vi av og til, men det kan godt ha noe å gjøre med at det var en time lenger skjenketid i natt.Det har vært uvanlig travelt, og vi har satt 22 personer i arresten- for det meste for fyll, sier Løklingholm.

Telemark politidistrikt melder også om flere ordensforstyrrelser i løpet av natta, og de har tatt inn åtte personer i arresten.

- Vi har hatt en rekke ordensforstyrrelser. Den groveste var i Bø hvor to menn på 22 og 29 år truet til seg penger fra forbipasserende med våpen. De er nå pågrepet, og i arresten. Fem personer er arrestert for ordensforstyrrelser i Skien sentrum, og tre av disse blir bøtelagt med henholdvis 6000,7000 og 8000 kroner, sier operasjonsleder i Telemark politidistrikt, Vidar Aaltvedt.

Aaltvedt vil ikke spekulere i om én time lenger skjenketid er årsaken til den travle natta til telemarkspolitiet.

Slåssing i Oslo Også i hovedstaden har det vært en travel natt.

- Det har vært en utrolig hektisk natt, forteller operasjonsleder i Oslo, Hilde Walsø.

- Vi har ikke hatt noen alvorlige hendelser, men det har vært mye slåssing og det skal ha vært mye utkledde folk, opplyser hun.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!