Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tilståelser om hasjsmugling

Flere av de 18 som er siktet for smugling av 820 kg hasj, skal ha tilstått. Saken har forgreninger til flere landsdeler og har vært etterforsket i et halvt år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er en av de største hasjligaene noensinne som nå blir avslørt av Oslo-politiets seksjon for organisert kriminalitet i samarbeid med flere andre politidistrikter. Flere siktede har kommet med delvise innrømmelser. En av dem erkjenner at han skulle ta i mot et hundretalls kilo narkotika, skriver Aftenposten.

Politiinspektør Iver Steensrud, sjef for seksjonen for organisert kriminalitet i Oslo, ønsket i går ikke å fortelle noe om de 18 pågrepne annet enn at de fleste er norske statsborgere.

Ifølge Aftenposten ble to av de antatte hovedmennene i september dømt til lange fengselsstraffer for innførsel av nesten 300 kg hasj.

Minst to av de siktede skal være fra Sør-Trøndelag, mens de fleste andre bor i Oslo og Østfold.

IKKE STØRST: I løpet av mandag og tirsdag ble det beslaglagt over 800 kg hasj. Men det er gjort større beslag tidligere, opplyser politiet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media