Tilstanden alvorlig for guttene

Ung jente døde etter villmannskjøring med stjålet bil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tilstanden for de to guttene på 18 og 20 år som natt til søndag kolliderte i høy fart med en stjålet bil, er alvorlig. Det opplyser Ullevål Universitetssykehus søndag kveld.

En 19 år gammel jente omkom i den voldsomme kollisjonen som skjedde like før klokken 04.00 natt til søndag.

- Alvorlighetsgraden av 18-åringens skader er uavklart. Han har pådratt seg hodeskader, og tilstanden er stabil. 20-åringen har alvorlige hode-, ansikts- og bruddskader. Tilstanden er stabil, opplyser informasjonsrådgiver Alf Bøhler ved universitetssykehuset til Dagbladet.no.

Ifølge vitner skal den stjålne bilen, en Volkswagen Golf av nyere modell, ha hatt svært høy fart i forkant av ulykken på E18 ved Askim. Da motorveien gikk over fra to til ett felt, traff kjøretøyet en midtdeler av betong og ble kastet over i motgående kjørefelt. Bilen gikk rundt 4-5 ganger og knuste et autovern før den stoppet på et jorde 140 meter unna treffpunktet. 

To av ungdommene ble kastet ut av bilen under utforkjøringen.

VRAK: En ung jente omkom da denne Golfen kolliderte med en midtdeler på E18 ved Askim natt til søndag. De to mannlige medpassasjerene er hardt skadd. Foto: John T. Pedersen
VRAK: En ung jente omkom da denne Golfen kolliderte med en midtdeler på E18 ved Askim natt til søndag. De to mannlige medpassasjerene er hardt skadd. Foto: John T. Pedersen Vis mer