Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Tilstanden er ekstremt kritisk

Ariel Sharons helsetilstand er forverret.

- EKSTREMT KRITISK: Tidligere Israel-statsminister Ariel Sharon har ligget i koma i åtte år. Helsetilstanden har blitt kraftig forverret den siste tida. Her er han på besøk i Molde i 2003.  

Foto: Tor Arne Dalsnes, Dagbladet.
- EKSTREMT KRITISK: Tidligere Israel-statsminister Ariel Sharon har ligget i koma i åtte år. Helsetilstanden har blitt kraftig forverret den siste tida. Her er han på besøk i Molde i 2003. Foto: Tor Arne Dalsnes, Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Sheba-sykehuset i Israel melder at tilstanden til Ariel Sharon (85) er «ekstremt kritisk», ifølge CNN. Sharon har ligget i koma siden et hjerneslag i januar 2006.

Helsetilstanden ble kraftig forverret da den tidligere statsministeren ble rammet av nyresvikt og blodforgiftning i forrige uke. Han har familien og barna ved sin side.

- Vi har ikke klart å få i gang organene, og jeg vet ikke om vi klarer å forbedre tilstanden for nyrene hans. Vi behandler ham med masse kjærlighet og støtte, men det er ikke så mye mer vi kan gjøre, sa professor og sykehussjef Zeev Rotstein på søndag

Sharon var Israels 11. statsminister og styrte landet fra 2001 til 2006.