STORUTRYKNINGER:  Politiet i Haugesund rykket ut etter klager på bråk, men fant ungdommer i koma og rekvirerte ambulanser. FOTO: LEIF EIDE
STORUTRYKNINGER: Politiet i Haugesund rykket ut etter klager på bråk, men fant ungdommer i koma og rekvirerte ambulanser. FOTO: LEIF EIDEVis mer

Tilstanden god etter antatt GHB-overdose

Fire unge haugesundere er friske igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Fire unge haugesundere er friske igjen etter å ha blitt lagt inn på sykehus med overdose av det som trolig var partydopet GHB.

Politiet ble tilkalt natt til lørdag etter melding om bråk fra en leilighet i byen. Der fant de flere ungdommer i narkorus. Flere av festdeltakerne var så ruset at politiet ikke klarte å få kontakt med dem.

Tre menn og en kvinne i alderen 19-23 år ble brakt til Haugesund sykehus med det som trolig var GHB-overdose. To av dem var i koma og fikk intensiv behandling.

Lørdag kveld var tre av de fire utskrevet, mens den fjerde lå til observasjon. Han skrives trolig ut i løpet av dagen søndag, skriver Dagbladet.

Politiet mistenker at en flytende væske som de fant i leiligheten var GHB. Væsken er sendt til analyse. Samtidig har politiet startet avhør av festdeltakerne.

- GHB er blant de farligste stoffene vi har, fordi det ikke finnes noen motgift. Når noen tar en overdose, må vi bare se hva som skjer og håpe på det beste, sier operasjonsleder Knut Lyngholm i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.

NTB