Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tilstanden til den ebolasmittede kvinnen er stabil

- Pasientens tilstand er etter forholdende stabil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tilstanden til den ebolasmittede norske kvinnen som er innlagt på Oslo universitetssykehus Ullevål (OUS), er stabil, opplyser sykehuset i en pressemelding.

- Gjennom rask og velvillig assistanse fra flere utenlandske kilder har sykehuset fått tilgang til utprøvende behandling som har vært svært lovende i prekliniske forsøk og tidligere gitt til enkelte pasienterm, heter det i pressemeldingen fra sykehuset.

Sykehuset sier ikke noe om hva slags behandling kvinnen får, men opplyser at tilstanden hennes er stabil.

- Sykehuset kan imidlertid ikke kommentere behandlingen av pasienten som er innlagt, men kan bekrefte at pasientens tilstand etter forholdende er stabil, opplyser OUS.

Den norske kvinnen ble smittet av ebolaviruset da hun var på oppdrag for Leger Uten Grenser i Sierra Leone.

I løpet av den siste uken har henvendelsene strømmet inn til Helsedirektoratet. Torsdag hadde rundt 90 norske helsearbeidere meldt seg til å bidra i kampen mot ebola.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling