KNIVDRAMA: En person er hardt skadd etter å hun ble stukket med kniv ved Namsos bo- og servicesenter onsdag formiddag. Foto: Bjørn Tore Ness / Namdalsavisa / Scanpix
KNIVDRAMA: En person er hardt skadd etter å hun ble stukket med kniv ved Namsos bo- og servicesenter onsdag formiddag. Foto: Bjørn Tore Ness / Namdalsavisa / ScanpixVis mer

Tilstanden ustabil og svært alvorlig for knivstukket kvinne i Namsos

En pågrepet etter knivdrama på bo- og servicesenter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det opplyser Helse Nord-Trøndelag ved 1315-tida. Kvinnen er operert, og tilstanden hennes er ustabil med svært avorlige skader.

Den skadde kvinnen er i midten av 30-årene og bor på Namsos bo- og servicesenter, der hun ble knivstukket i leiligheten sin. Hun er operert ved Sykehuset Namsos, ifølge Helse Nord-Trøndelag.

Kvinnen er ved 1420-tida brakt til St. Olavs hospital i Trondheim med helikopter.

Skadd i brystet Kvinnen har ifølge sykehuset skader i brystkassen.

En person er pågrepet, men politiet har så langt ikke bekreftet at den pågrepne er den antatte gjerningspersonen. Ifølge Namdalsavisa er den pågrepne en kvinne.

- Personen vil bli avhørt for å bringe nærmere klarhet i saken. Politiet er ikke sikre på at rett person er pågrepet, heter det i en pressemelding.

Ble evakuert Bevæpnet politi lette i nesten tre timer etter knivdesperadoen, etter at kvinnen ble knivstukket i formiddag. En beboer ved senteret er pågrepet.

Ifølge helse- og omsorgssjef i Namsos kommune, Morten Sommer, ble beboerne på senteret evakuert.

Sommer sier det det evakuerte bygget bor 23 personer.

Huset består av to bemannede bofelleskap, det ene er tilrettelagt for psykiatriske pasienter, den andre halvdelen er tilrettelagt for psykisk utviklingshemmede. Begge avdelingene er bemannet av helsepersonell døgnet rundt.

Dagbladet kommer med mer.