DETALJERT FORKLARING:  35-åringen som er siktet for drap og terrorangrep mot den kjemiske fabrikken Air Products and Chemicals i Saint-quentin-fallavier fredag, har forklart seg detaljert om det som skjedde. Foto:  Benjamin Larderet, Demotix/Corbis/NTB Scanpix.
DETALJERT FORKLARING: 35-åringen som er siktet for drap og terrorangrep mot den kjemiske fabrikken Air Products and Chemicals i Saint-quentin-fallavier fredag, har forklart seg detaljert om det som skjedde. Foto: Benjamin Larderet, Demotix/Corbis/NTB Scanpix.Vis mer

Tilstår å ha halshogd sjefen

Detaljert forklaring om angrepet mot gassfabrikk i Frankrike.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen som halshogde sin sjef under et angrep på en gassfabrikk i Frankrike, har tilstått det makabre drapet, ifølge franske etterretningskilder.

Yassin Salhi (35) har også gitt detaljerte opplysninger om omstendighetene rundt ugjerningen, opplyser de ikke navngitte kildene til nyhetsbyrået AFP.

Mannen skal seinere søndag overføres til Paris der han skal gjennom nye avhør.

Angrepet fredag skjedde cirka 40 kilometer fra Lyon. Gjerningsmannen ble overmannet av brannfolk idet han forsøkte å kjøre en bil inn i en bygning med farlig gass og kjemikalier.

Like etter ble hodet til en mann funnet spiddet på et gjerde ved fabrikken. Mannen viste seg å være gjerningsmannens sjef. De to jobbet begge for et transportfirma.

(NTB).