Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tilstår å ha skutt mann i Hommelvik

En mann i 50-årene har tilstått at det var han som skjøt en 35 år gammel mann i en enebolig i Hommelvik fredag morgen. Mannen døde av skuddskadene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Opprinnelig ble tre menn siktet for forsettlig drap i Hommelvik. Situasjonen er imidlertid nå endret.

- Den ene mannen har erkjent at det var han som skjøt. De to andre mennene har nå status som vitner i saken, sier konstituert lensmann Ivar Elshaug i Malvik til NTB.

Elshaug legger til at alle tre er avhørt og tatt blodprøver av.

Mannen som er siktet for forsettlig drap blir fremstilt for varetektsfengsling lørdag morgen klokken 10.00 i Trondheim tingrett. Hvor lang varetekt politiet ber om vil ikke bli avgjort før lørdag morgen.

- De to mennene som har status som vitner vil i løpet av fredagskvelden bli løslatt, sier Elshaug. Han bekrefter at haglen som ble funnet i boligen var den samme 35-åringen ble skutt med.

- Obduksjonen av 35-åringen viser at mannen døde av blødninger etter skuddskadene, sier Elshaug, som ennå ikke vet hvor mange skudd som ble avfyrt.

(NTB)

SPERRET AV: Den 35 år gamle mannen ble skutt i denne eneboligen i Hommelvik i morges.