Tilstår drap og partering

Den 18 år gamle mannen som er siktet for drap i Larvik har tilstått at han drepte og parterte en 20 år gammel bekjent. Liket skal ha ligget i kjøleskapet siden forrige uke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det groteske drapet har rystet Larvik, og var det store samtaleemnet blant innbyggerne i dag. Politiet vet ennå ikke helt sikkert hvem den drepte er, og når drapet skjedde, men de mener at siktede var en bekjent eller venn av avdøde. Siktede skal ha forklart at det er en 20 år gammel bekjent, melder NTB. Resulatet fra en obduksjon som startet i dag, vil endelig avklare hvem den drepte er.

Avhørt

I løpet av dagen har siktede blitt avhørt av politiet. Han har forklart som om hendelsesforløpet, men hverken politi eller hans forsvarer Søren Hellenes ønsker å gå nærmere inn på detaljer fra avhøret.

- Hendelsesforløpet begynner å gå opp for ham, og han har problemer med å forholde seg til det som har skjedd. Han synes det er ille, sier 18-åringens forsvarer, advokat Søren Ø. Hellenes, til Nettavisen.

Han forteller videre at hans klient er nedbrutt og preget av det som har skjedd.

Varetekt

Siktede møtte ikke opp i forhørsretten i dag. Han samtykket i at politiet foreløpig kan holde ham fengslet i fire uker. Ifølge VG kom 18-åringen til Norge som femåring, og han leide sokkelleiligheten der liket ble funnet. Da han møtte de første tjenestemennene fra politiet var han tilgriset med blod, og svært forvirret. Det var en bekjent av siktede som tipset politiet om at noe grusomt hadde funnet sted i boligen der liket ble funnet.

Merket ingenting

Siktede får et svært godt skussmål av sin nabo, som han leier bolig av. De to skal ha møtt hverandre tidligere i går kveld, og da skal ikke eieren ha merket noe spesielt merkelig med sin leietaker. Politiet mener drapet har skjedd i sokkelleiligheten han leide, og liket skal ha blitt stykket opp på badet.

Til Nettavisen uttrykker huseieren sjokk over at en så bestialsk handling skal ha foregått, mens han og hans familie oppholdt seg i samme hus.

GJEMTE LIKET:</B> I dette huset fant politiet et partert lik som er en bekjent av siktede.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer