Tilstår drap på moren

En 43 år gammel mann erkjente i politiavhør lørdag formiddag at han tok livet av sin 75 år gamle mor i Malvik utenfor Trondheim fredag kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

ÅSTEDET: Drapet skjedde på denne gården i Malvik i Sør-Trøndelag hvor mor og sønn bodde sammen.

Ifølge politiadjutant Kjersti Hegerberg i Uttrøndelag politidistrikt er den drapssiktede 43-åringen psykiatrisk pasient.

- Han vil derfor bli overført til Sør-Trøndelag Psykiatriske Sykehus i Trondheim når avhørene av ham er ferdige, sier Hegerberg til NTB. På grunn av mannens psykiske tilstand vil politiet vurdere ikke å fremstille ham for varetektsfengsling.

Meldte seg selv

Ifølge lensmannsbetjent Kåre Saksvik ved Malvik lensmannskontor kom det ved 22.30-tiden fredag melding om at den 75 år gamle kvinnen var død eller alvorlig skadd.

- Da ringte noen og fortalte at hun hadde falt ned en trapp og trengte legehjelp. Sannsynligvis var det sønnen selv som ringte, sier Saksvik.

Ved 22.50-tiden møtte sønnen opp på politivakta i Trondheim politidistrikt og fortalte hva som hadde skjedd. Han ble pågrepet, og Uttrøndelag politidistrikt ble varslet om saken. Omtrent samtidig fikk politiet beskjed fra legen som hadde undersøkt avdøde om at dødsfallet trolig ikke hadde naturlige årsaker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer