- Tilstår ett av Cleveland-drapene

Michael Madison (35) siktet for tre kidnappinger og drap.

FUNNSTED: I denne garasjen, som Michael Madison leide, ble ett av de tre likene funnet fredag. Foto: AP Photo/Tony Dejak
FUNNSTED: I denne garasjen, som Michael Madison leide, ble ett av de tre likene funnet fredag. Foto: AP Photo/Tony DejakVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NEW YORK (Dagbladet): Politiet i Cleveland i Ohio mistenker at de står overfor en seriemorder etter at de har funnet tre kvinnelik innpakket i plastikk innenfor et område på bare et par hundre meter.

Det første liket ble funnet fredag, og lørdag fant politiet ytterligere to lik. Søndag fortsatte politiet og frivillige letingen uten å finne flere lik.

- Tilstår I dag opplyser politiet at det andre liket som ble funnet, er identifisert som Angela Deskins (38) fra Cleveland ved hjelp av fingeravtrykk

Michael Madison som er blitt avhørt gjennom helgen, ble i dag formelt siktet for tre tilfeller av kidnapping og drap. Politiet sier til TV-stasjonen WKYC at Madison allerede har tilstått minst ett av drapene.

I et fengslingsmøte ble kausjonen satt til 6 millioner dollar (om lag 36 millioner kroner) slik at han i praksis bare har helt minimale muligheter til å bli løslatt.

Rettsmedisiner Thomas Gilson, sier til WKYC at likene har ligget så lenge før de ble oppdaget, at identifiseringsarbeidet er vanskelig.

Foreløpig er ikke dødsårsaken kjent.

Lukt i garasjen Madison er en tidligere dømt sedlighetsforbryter og leide garasjen hvor det ene liket ble funnet. Sterk lukt fra garasjen, skal ha ført politiet på sporet av Madison. Han ble pågrepet i moras hus fredag. Deretter ble enda et lik funnet i en en gressplen og i kjelleren på et forlatt hus.

Madison skal ha vært samarbeidsvillig i avhørene med politiet.

- Vi forholder oss til en syk person, og vi har grunn til å tro at det er flere ofre, sier ordfører i East Cleveland, Gary Norton til CNN.

Folk i området hvor Madison ble pågrepet fortalte lørdag at den mistenkte hadde tilnærmet seg kvinner på en aggressiv måte.

Den antatte gjerningsmannen er en kjenning av politiet. Han har sonet fire år for forsøk på voldtekt. I tråd med praksisen med registrering av sedlighetsforbrytere måtte Madison melde seg for politiet en gang i året i ti år etter å ha blitt løslatt.

Han er også dømt for salg og besittelse av narkotika.

PÅGREPET: Michael Madison (35) er mistenkt for tre drap. Foto: AFP PHOTO / Cuyahoga County Sheriff's Department
PÅGREPET: Michael Madison (35) er mistenkt for tre drap. Foto: AFP PHOTO / Cuyahoga County Sheriff's Department Vis mer