Tilstår grusom hemmelighet etter 34 år

En sykehusarbeider har innrømmet drap på to kvinner i 1987, og seksuelt misbruk mot minst 100 kvinnelige lik, inkludert barn.

DRAPSMANN: David Fuller har tilstått drap på to kvinner, samt likskjending av over 100 mennesker. Foto: Politiet i Kent
DRAPSMANN: David Fuller har tilstått drap på to kvinner, samt likskjending av over 100 mennesker. Foto: Politiet i Kent Vis mer
Publisert

David Fuller (67) fra Heathfield i Storbritannia har nylig tilstått å ha drept Wendy Knell og Caroline Pierce i 1987, skriver BBC.

Ny DNA-teknologi førte til at politiet i Kent fant beviser mot Fuller, blant annet på Knells sengetøy, og det ble funnet DNA-bevis på Pierce sine tights.

Under den fjerde dagen i rettssaken, erkjente Fuller at han drepte kvinnene i 1987. De første tre dagene benektet han drapene.

DØDE: Wendy Knell og Caroline Pierce ble drept i 1987. Foto: Politiet i Kent
DØDE: Wendy Knell og Caroline Pierce ble drept i 1987. Foto: Politiet i Kent Vis mer

Seksuelt misbruk av lik

Han har tidligere innrømmet seksuelt misbruk av over hundre menneskekropper på to likhus i Kent i over mange år.

67-åringen skal ha forgrepet seg på døde kvinner mellom hundre år og helt ned i barnealder.

Saken har skapt sjokkbølger i Storbritannia, og nå har innenriksminister Priti Patel uttalt seg i mordsaken.

- Dette er en sjokkerende sak. Den kvalmende saken bak denne forbrytelsene vil forståelig nok skape avsky og føre til bekymring, sa Patel ifølge BBC.

- Jeg vil også minnes Wendy Knell og Caroline Pierce. To unge kvinner som fikk livene brutalt tatt fra seg for over 30 år siden. Jeg håper familiene deres kan finne litt trøst i at rettferdigheten skal skje.

TAR SATS: Denne mannen har virkelig ikke lyst til å bli tatt av politiet. Video: Lee county-politiet. Reporter: Anabelle Bruun Vis mer

Filmet seg selv

Etter at Fuller ble arrestert for drapene, avslørte en ransaking av hjemmet hans at han hadde hamstret millioner av uanstendige bilder og videoer. Innholdet ble funnet på harddisker, disketter, DVD-er og minnekort, bortgjemt i huset hans.

Det ble også funnet opptak av Fuller som misbrukte lik i likhusene.

Fuller hadde jobbet med elektrisk vedlikehold på et sykehus i Kent siden 1989, til det stengte i september 2011.

Han ble overført til Tunbridge Wells Hospital i Pembury, hvor lovbruddene fortsatte til han ble arrestert.

Etterforskere sa at Fuller pleide å jobbe sene skift, for så å gå inn i likhusene når de andre ansatte hadde gått for dagen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer