Tilstår kidnapping av Fabian

Alle de tre mennene som er mistenkt for å ha kidnappet Siba-direktøren Fabian Bengtsson (32) i Göteborg i januar, innrømmer nå delaktighet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi forsøkte å presse familien for penger, sier de mistenkte, ifølge aktor Peter Larsson.

Mangemillionæren Bengtsson ble kidnappet i Göteborg 17. januar i år, og funnet omtåket på en parkbenk i samme by 17 dager senere.

Den 27 år gammel mannen som ble pågrepet i Wien i Østerrike, har nå tilstått at han var med på den kriminelle handlingen. Han hevder imidlertid at han ikke var med på selve bortføringen av Bengtsson, men vedgår at han var med på å presse familien for penger, skriver det svenske nyhetsbyrået TT.

Tidligere er det kjent at en 43 år gammel mann fra Kroatia har tilstått at han var med på kidnappingen. Han har forklart at han angrer på det han gjorde, men at han også er lettet over at Fabian Bengtsson ikke ble skadet.

Og for bare en uke siden tilsto en 24-åring – pågrepet i København – at han hadde deltatt i kidnappingen. Dermed har alle de tre pågrepne mennene innrømmet at de holdt Bengtsson fanget mot sin vilje og at de prøvde å presse familien for løsepenger.

Saken mot de tre kan komme opp i rettsapparatet til sommeren, skriver Expressen.

(ANB)