Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tilstår knivstikking på Lillehammer

En kvinne i 30-årene tilstår å ha knivstukket en mann i helga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen ble sendt til Sykehuset Innlandet på Lillehammer der han ble operert i mageregionen. Han ble alvorlig skadd, men var i dag utenfor livsfare, ifølge politiet.

Kvinnen som ble pågrepet, har i avhør tilstått knivstikkingen og er løslatt.

- Saken er selvsagt ikke over. Dette dreier seg om legemsbeskadigelse, og det vil etter hvert foreligge en tiltale. Men den er ikke klar ennå, sier operasjonsleder Sigmund Kåpvik i Gudbrandsdal politidistrikt til NTB.

Politiet fikk melding om knivstikkingen om lag klokka 2 natt til i går. Ugjerningen ble begått i Lillehammer sentrum, og kvinnen som stakk ble kort etter pågrepet. Begge de involverte er fra Lillehammer.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling