- Tilstår roller i verditransportran

Ranerne som slo til mot verditransporten fra NOKAS fikk med seg rundt 10 millioner kroner.

TILSTÅR: Flere av mennene som er pågrepet for verditransportranet på Skedsmokorset i fjor høst skal overfor politiet ha tilstått sine roller i saken. (Fv) Politiadvokat Bjørn Petteresen, stasjonssjef Stein Brynildsen og politietterforsker Frode Lier under pressekonferansen der politiet informerte om fire pågrepne mistenkte i forbindelse med ranet av NOKAS sin pengetransport på Skedsmo i fjor. Foto: Thomas Winje Øijord / NTB scanpix
TILSTÅR: Flere av mennene som er pågrepet for verditransportranet på Skedsmokorset i fjor høst skal overfor politiet ha tilstått sine roller i saken. (Fv) Politiadvokat Bjørn Petteresen, stasjonssjef Stein Brynildsen og politietterforsker Frode Lier under pressekonferansen der politiet informerte om fire pågrepne mistenkte i forbindelse med ranet av NOKAS sin pengetransport på Skedsmo i fjor. Foto: Thomas Winje Øijord / NTB scanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flere av mennene som er pågrepet for verditransportranet på Skedsmokorset i fjor høst skal overfor politiet ha tilstått sine roller i saken.

Politiadvokat Bjørn Pettersen ved Romerike politidistrikt ønsker ikke å kommentere opplysningene, skriver VG.

Ifølge avisen pågrep politiet en mann i 20-årene mandag. Tirsdag ble han siktet for væpnet ran av verditransporten og varetektsfengslet i fire uker.

Mannens forsvarer, advokat Brynjar Meling, sier hans klient nekter straffskyld og stiller seg uforstående til siktelsen.

- Han mener å ha gode forklaringer på de punktene som politiet presenterte i retten og som mistanken bygger på, sier Meling til avisen.

Politiadvokat Pettersen sier at de vil fortsette å etterforske saken for fullt, og kan ikke utelukke at det vil komme flere pågripelser.

Ranerne som slo til mot verditransporten fra NOKAS fikk med seg rundt 10 millioner kroner, men politiet vil ikke si om de har funnet hele eller deler av utbyttet.

(NTB)