Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tilstår spøk om antihomo-demonstrasjon i Volda

Politiet: - Vi hatt samtaler med en ung person.

REGNBUEFLAGGET: Ikke behov for motdemonstrasjon i Volda, fastslår lensmannen. Ilustrasjonsfoto: Stian Lysberg Solum, NTB Scanpix.
REGNBUEFLAGGET: Ikke behov for motdemonstrasjon i Volda, fastslår lensmannen. Ilustrasjonsfoto: Stian Lysberg Solum, NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En løpeseddel som oppfordret til demonstrasjonstog mot homofili fra rådhuset i Volda, skapte store reaksjoner på Sunnmøre i påsken.

Nå har avsenderen tilstått spøken.

Løpeseddelen, som fant veien til flere hundre postkasser i Volda-området, fikk blant annet redaktøren i lokalavisa Mørenytt i nabokommunen Ørsta til å søke om en motdemonstrasjon.

HOMO-KLOVN: Protest bilder av Russlands president Putin hvor han blir fremstilt som en «homofil-klovn» har nå blitt lagt til i en liste over ekstremistisk materiale. Spredning av bilde kan føre til bot og fengselsstraff.Vis mer Vis mer

En ung person har nå meldt seg i saken, og politiet har hatt samtaler med vedkommende, skriver Sunnmørsposten.

- Innholdet i løpeseddelen er ikke reelt. Det blir ingen demonstrasjon, og det er derfor ikke behov for motdemonstrasjon, sier Guttorm Hagen, lensmann i Ørsta og Volda.

(NTB).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media