Tilsto å ha drept fireåring. Nå blir han angrepet i fengselet

Skal ha blitt dyttet og slått av medfanger.

 BORTFØRT:  Mohamed Januzi ble bortført og funnet drept. Foto: Björn Kietzmann/Demotix/Corbis
BORTFØRT: Mohamed Januzi ble bortført og funnet drept. Foto: Björn Kietzmann/Demotix/CorbisVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Fire år gamle Mohamed Januzi ble funnet død i et bagasjerommet torsdag forrige uke. En 32-år gammel mann tilsto å ha drept den lille bosniske gutten, som ble bortført fra sine foreldre mens de sto i kø utenfor et registreringssenter i Berlin for nesten en måned siden.

32-åringen har nå blitt angrepet av medfanger i fengselet i Berlin. Det skriver The Independent

Ble slått Ifølge den tyske avisa Bild, har mannen blitt holdt borte fra de andre fangene, på isolat med streng overvåkning på grunn av stor selvmordsrisiko.

Til tross for dette bekrefter talsperson fra det tyske justisdepartementet, Claudia Engfeld, at 32-åringen har blitt angrepet av medfanger under en luftepause.

- 32-åringen ble angrepet bakfra og slått, men hans to vakter reagerte umiddelbart, sier Engfeld.

Kjente igjen sønnen Mannen skal ikke ha blitt alvorlig skadet, og det var ikke behov for medisinsk behandling.  

Det skal ha vært 32-åringens mor som tipset politiet om drapet, etter å ha gjenkjent sønnen på bildene fra et overvåkingskamera nær registreringssenteret gutten forsvant fra. Mannen i opptaket, som er av dårlig kvalitet, leide et lite barn.

Mannen dukket selv opp mens politiet var hjemme hos moren og tilsto å ha bortført og drept gutten. Han fortalte også hvor liket av fireåringen lå.

Dødsårsaken er ikke kjent, men ifølge tysk politi ble han trolig drept for ei tid tilbake. Det skal ikke foreligge beviser som tyder på at mannen var innvandringsmotstander eller hadde tilknytning til høyreekstreme grupper.

 

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram