Tilsto å ha drept romkameraten, kuttet ham opp og spist hjertet

- Han kom nedover gata med ei kjele. Den hadde han offerets hode i, sier en sjokkert nabo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hårreisende detaljer kommer nå fram om drapet på Kujoe Bonsafo Agyei-Kodie (37). som var meldt savnet i fem dager før restene av ham ble funnet i et privathjem i Maryland på USAs østkyst.

Det var den antatte gjerningsmannens familie som tirsdag gjorde funnene som fikk Alexander Kinyua (21) til å tilstå det groteske drapet.

Fant menneskehode - Han har innrømmet å ha drept den savnede, Mr. Kodie, og kuttet ham opp med en kniv, fortalte sheriffen i Harford County, Jesse Bane, til reportere på torsdag. Kinyua har også innrømmet å ha spist opp offerets hjerte og deler av hjernen.

Tilståelsen kom ifølge CNN bare noen timer etter at drapsmannens familie slo alarm om funnet av et menneskehode og hender gjemt unna i metallbokser.

Offeret viste seg å være Kujoe Bonsafo Agyei-Kodie, som bodde i samme hus som Kinyua. Agyei-Kodie ble meldt savnet etter  ha dratt hjemmefra, tilsynelatende på en joggetur.

I videoen over kan du se hvordan naboen til de to reagerte da hun så 21-åringen komme nedover gata med ei kjele i hånda, ei kjele han hadde hodet oppi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer