Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tilsto å ha drept romkameraten, kuttet ham opp og spist hjertet

- Han kom nedover gata med ei kjele. Den hadde han offerets hode i, sier en sjokkert nabo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Hårreisende detaljer kommer nå fram om drapet på Kujoe Bonsafo Agyei-Kodie (37). som var meldt savnet i fem dager før restene av ham ble funnet i et privathjem i Maryland på USAs østkyst.

Det var den antatte gjerningsmannens familie som tirsdag gjorde funnene som fikk Alexander Kinyua (21) til å tilstå det groteske drapet.

Fant menneskehode - Han har innrømmet å ha drept den savnede, Mr. Kodie, og kuttet ham opp med en kniv, fortalte sheriffen i Harford County, Jesse Bane, til reportere på torsdag. Kinyua har også innrømmet å ha spist opp offerets hjerte og deler av hjernen.

Tilståelsen kom ifølge CNN bare noen timer etter at drapsmannens familie slo alarm om funnet av et menneskehode og hender gjemt unna i metallbokser.

Offeret viste seg å være Kujoe Bonsafo Agyei-Kodie, som bodde i samme hus som Kinyua. Agyei-Kodie ble meldt savnet etter  ha dratt hjemmefra, tilsynelatende på en joggetur.

I videoen over kan du se hvordan naboen til de to reagerte da hun så 21-åringen komme nedover gata med ei kjele i hånda, ei kjele han hadde hodet oppi.

Nektet Ifølge tiltaledokumenter som CNN nå har fått tilgang til, fant den antatte gjerningsmannens bror menneskerester i vaskerommet i kjelleren i huset hvor også offeret bodde.

Broren forklarte at han konfronterte Alexander Kinyua med dette, men at han nektet for at det var rester etter et menneske. Mens broren gikk opp for å hente faren, skal Alexander Kinyua ha fjernet det uhyggelige innholdet fra boksene og ha gått i gang med å vaske dem.

Senere fant to etterforskere igjen innholdet i første etasje i huset.
Den antatte gjerningsmannen forklarte at han hadde gjemt resten av kroppen til offeret ved en parkeringsplass i tilknytning til en kirke.

«Svært intelligent» I savnet-rapporten beskrives Agyei-Kodei som svært intelligent. Han har tatt flere mastergrader i Ghana, og dessuten eksamener ved Morgan State Universitetet i Baltimore.

Alexander Kinyua har også gått på det samme universitetet. Kinyua holdes nå i arrest i Harford County Detention Center.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling