Tilsto drap på sin mor

En grusom familietragedie rulles opp i belgiske rettssaler: Datteren til en belgisk prest - også kalt Udyret - har tilstått at hun var ansvarlig for drapet på sin egen mor. Hun sier også at hun var delaktig i drap på fire andre slektninger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Historien som ruller opp i de belgiske rettssalene inneholder groteske historier: For få uker siden kom det fram at den tiltalte datterens far - den belgiske presten - skal ha drept seks slektninger. Disse skal han blant annet ha partert og lagt i fryseboksen.

Deretter kom datteren Agnes Pandys (39) tilståelse torsdag: Hun drepte sin mor og hun var delaktig i fire av de andre drapene som hennes far er tiltalt for.

- Hun sier at hun deltok i drapene på fem medlemmer av familien, sa en talskvinne for statsadvokaten til radiostasjonen RTBF i dag.

Pandy er siktet for overlagt drap eller delaktighet til overlagt drap.

Drepte hustruer og barn

Ungarsk-fødte Andras Pandy ble arrestert i Brussel i forrige måned mistenkt for å ha drept seks medlemmer av sin familie, blant dem to av hans tidligere hustruer.

Hans hustruer og fire av de åtte barna fra de to ekteskapene forsvant sporløst sent på 1980-tallet.

Pandy har lenge bodd i Belgia og er nå blitt belgisk statsborger. Han har arbeidet som religionslærer i belgiske skoler, og hevder at de forsvunne familiemedlemmene reiste hjem til Ungarn av egen fri vilje og at han ikke har hatt kontakt med dem siden.

«Udyret fra Ungarn»

Men ransakingen i tre hus som Pandy eier i Belgia, har vist at «Udyret fra Ungarn» - som belgisk presse har døpt ham - hadde skjult knokler fra to bein, deler av en arm og en mengde andre skjelettdeler i husene. Dessuten fant etterforskerne to frysebokser fulle av menneskekjøtt.