Tilsto ildspåsettelse

En av de to kvinnene som var savnet etter boligbrannen i Skjeberg er siktet for å ha tent på huset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En av de to kvinnene som har vært savnet etter boligbrannen i Skjeberg i Østfold natt til mandag har meldt seg for politiet. Hun er nå siktet for ildspåsettelse.

- En av de to etterlyste kvinnene (23) meldte seg for politiet i København i gå kveld, sier etterforskningsleder Raymond Bergli, politiførstebetjent ved Sarpsborg politikammer i Østfold.

Kvinnen meldte seg selv for politiet i Danmark, og har samtykket til å bli sendt hjem til Norge. Hun er bosatt i Oslo, men kommer opprinnelig fra Østfold-distriktet.

- Hun meldte seg for politiet og sa at hun hadde tent på. Kvinnen sitter nå varetektsfengslet i København, og vil bli hentet hjem så fort det praktisk lar seg gjøre, sier Bergli til Dagbladet.no 

Begge dro til Danmark

To kvinner var savnet og etterlyst av politiet etter brannen i Skjeberg natt til i går. Nå forteller politiet at den andre kvinnen sannsynligvis også har vært i Danmark.

- Den pågrepne kvinnen har forklart at de var sammen i Danmark, og at den andre kvinnen (28) tok toget hjem. Kvinnene er venninner, opplyser Bergli til Dagbladet.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer