Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tiltak som trengs

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • I en nedlagt kino på Grünerløkka i Oslo øst driver Nordic Black Theatre sin virksomhet. Det er et flerkulturelt teater som henter mye av sitt repertoar fra ikke-vestlige kulturer, og med målsetting å gjøre kunstnere med innvandrerbakgrunn synlige. Her er egen barneteatergruppe for barn fra flerkulturelle familier, og teaterskole for arbeidsledig ungdom.
  • Nordic Black Theatre har gang på gang måttet slåss for å få bevilgninger fra stat og kommune. Nå henger teaterskolens liv i en tynn tråd. Bydelens arbeidskontor har fått mindre budsjett, og har kuttet støtten til skoletilbudet. Men nettopp slike tiltak som styrker innvandrerungdoms selvbilde og bygger bru mellom norsk ungdom og innvandrere, er det Oslo trenger. Kommunen og arbeidsmarkedsetaten bør i fellesskap sørge for at den flerkulturelle teaterskolen kan fortsette.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling