Tiltale i Danmark

Tiltale: Lurte menn i sex-felle

Tre danske menn skal ifølge tiltalen ha blitt lurt i samme felle, lenket til en radiator og utsatt for grov vold.

TILTALT: Fem unge dansker må møte i retten på Frederiksberg. Foto: Claus Bech / Ritzau Scanpix / AFP / NTB
TILTALT: Fem unge dansker må møte i retten på Frederiksberg. Foto: Claus Bech / Ritzau Scanpix / AFP / NTB Vis mer
Publisert

I tur og orden skal tre danske menn ha blitt lurt på samme måte i løpet av desember 2020.

Ifølge en ny tiltale har de tre trodd at de møtte opp i en leilighet på Frederiksberg i Danmark for å ha sex med en kvinne i 20-åra og hennes tenåringsvenninne.

Sånn ble det ikke.

Da de ankom leiligheten, skal tre unge menn ha kommet stormende ut fra badet i leiligheten og angrepet mennene, skriver den danske avisa BT.

Nå må begge kvinnene og de tre mennene møte i retten på Frederiksberg, tiltalt for blant annet frihetsberøvelse, ran og grov vold. Det er uklart hvordan de tiltalte stiller seg til anklagene.

Lenket fast

Mennene skal ha blitt lenket til en radiator med håndjern, før de ble slått i ansiktet med et brukket stolbein og sparket gjentatte ganger i skrittet, til de oppga PIN-kodene til bankkortene sine og innloggingsdetaljene til MobilePay-kontoene sine.

De tiltalte skal ha fått med seg over 6000 danske kroner fra kontoen til det første av de tre ofrene.

Den andre mannen skal ha blitt frarøvet et sølvkjede, røyk, 170 kroner i kontanter og en klump hasj før han ble utpresset for omtrent 4400 kroner. Her skal de tiltalte ha holdt ei saks mot halsen hans, og diskutert om de skulle klippe av ham fingrene eller knuse kneskålene hans.

Tidligere voldsdømt

De skal også ha truet med å anmelde ham for å forsøke å ha sex med en mindreårig, selv om begge kvinnene var over den seksuelle lavalder.

Den tredje skal ha blitt utsatt for liknende ting som de to andre ofrene.

Saken skal behandles i retten på Frederiksberg i slutten av januar. Påtalemyndigheten krever minst fire års fengsel for de tre tiltalte mennene. Påtalemyndigheten vil også kreve at den ene av de to kvinnene blir permanent utvist fra landet.

Alle de tre mennene er tidligere dømt for vold, ifølge BT.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer