Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tiltale: Mann (41) utga seg for å være politi - voldtok åtte prostituerte kvinner

I dag starter rettssaken mot en 41 år gammel svensk trailersjåfør som er tiltalt for å ha voldtatt åtte prostituerte kvinner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tiltalte, som utga seg for å være politimann, skal ifølge påtalemyndigheten ha truet med å rapportere kvinnenes prostitusjonsvirksomhet om de ikke ville ha sex med ham, ifølge Stavanger Aftenblad.

Ifølge tiltalen skal 41-åringen ha fremvist et falskt politibevis i møte med de fornærmede kvinnene. Samtidig skal han ha hatt en pistollignende gjenstand synlig i hylsteret for å forsterke inntrykket av å være politimann.

- Min klient erkjenner ikke straffskyld. Han erkjenner at han har hatt seksuell kontakt med noen av kvinnene, men sier at han betalte for dette. Nå ser han fram til å forklare seg i retten. Han gleder seg til å legge dette bak seg, sier mannens forsvarer, advokat Knut Lerum.

De fleste voldtektene 41-åringen er tiltalt for, skal ha skjedd på såkalte massasjeinstitutter. Saken går i Stavanger tingrett, og det er satt av sju dager til behandlingen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram