Tiltale: Stakk finanskollega med champagneglass på innflyttingsfest

Finansprofil må møte i retten, tiltalt for grov kroppsskade etter basketak på Frogner i 2016.

I RETTEN: Voldssaken er berammet i Oslo tingrett på mandag og skal etter planen gå over tre dager. En rekke finansprofiler er innkalt osm vitner. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
I RETTEN: Voldssaken er berammet i Oslo tingrett på mandag og skal etter planen gå over tre dager. En rekke finansprofiler er innkalt osm vitner. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mandag starter en rettssak mot en kjent finansmann i Oslo tingrett.

Mannen (47) er tiltalt for grov kroppsskade mot en kollega i finansbransjen. Ifølge tiltalen slo han den fornærmede mannen flere ganger.

Champagneangrep

I tillegg skal den tiltalte ha stukket og kuttet mannen i ansiktet, halsen og på kroppen med et knust champagneglass. Fornærmede, en 57 år gammel forretningsadvokat, fikk et kutt i kinnet på rundt fire centimeter. I tillegg fikk han kutt i halsen, på brystet og mageområdet.

Forretningsadvokaten har arr i ansiktet, halsen, brystet og magen etter hendelsen som skjedde i oktober i 2016 på en innflyttingsfest hos en kjent megler i en bolig til over 20 millioner på Oslos beste vestkant. Det var rundt 21.30 krangelen mellom de to skal ha oppstått. Ifølge Dagens Næringsliv skal de to ha gitt hverandre kommentarer om nettverk, yrker og hva de har fått til i næringslivet.

Deretter skal de to ha barket sammen ved to anledninger på festen. Først i andre etasje, før de gikk ned i første etasje og det ble nytt håndgemeng der. Det var der den tiltalte skal ha stukket mannen (57) med champagneglasset.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer