Tiltalt for å ha forlatt barna

Kona til filmprodusenten Dax Tejera er tiltalt for å ha forlatt barna sine uten tilsyn på hotellrommet samme natta som Dax Tejera døde av hjerteinfarkt.

HJERTEINFARKT: Filmprodusenten for ABC News, Dax Tejera, omkom etter et hjerteinfarkt 23. desember. Nå er kona, Veronica, tiltalt for å ha etterlatt barna uten tilsyn da hun ble med mannen sin i ambulansen. Foto: Privat/Dignitymemorial
HJERTEINFARKT: Filmprodusenten for ABC News, Dax Tejera, omkom etter et hjerteinfarkt 23. desember. Nå er kona, Veronica, tiltalt for å ha etterlatt barna uten tilsyn da hun ble med mannen sin i ambulansen. Foto: Privat/Dignitymemorial Vis mer
Publisert

Veronica Tejera er tiltalt for å ha la latt sine to små døtre — på henholdsvis to år og fem måneder — bli igjen på hotellrommet på Manhattan i New York uten tilsyn, da hun selv ble med mannen sin, filmprodusenten Dax Tejera, til sykehuset.

- Da Dax kollapset 23. desember, fulgte jeg ham i en ambulanse til sykehuset, uttalte Veronica til New York Post mandag, skriver avisa Huffpost.

Dax Tejera døde av hjerteinfarkt.

- Jeg ba både en nær venn og foreldrene mine om å skynde seg til barnas hotellrom for å ta seg av dem mens jeg fulgte med på dem på kamera, legger hun til.

Dax og Veronica hadde dratt fra hotellet i 20-tiden for å spise på en restaurant like rundt hjørnet fra hotellet. Da mannen hennes kollapset, ba hun en venn om å se til barna.

Veronica hevder at hotellet ikke ville slippe inn vennen. I stedet ringte hotellet til politiet. Ifølge en uttalelse fra politiet, skal de ha mottatt oppringningen klokka 23.00.

Ifølge Veronica skal ikke barna ha kommet til skade, men hun innrømmer i en uttalelse at avgjørelsen om la barna være alene var feil.

Politiet i New York opplyser at de fant barna uten tilsyn, og at de hadde vært alene på hotellrommet i en lengre periode.

Etter hendelsen ble Veronica pågrepet av politiet, ifølge Variety. Rettssaken er satt til 12. januar.

I sin uttalelse mandag avsluttet hun med å si at familien hennes «led en forferdelig tragedie». Hun ba også om fred til å sørge over ektemannens død.

Dax Tejera jobbet som filmprodusent for ABC News. 24. desember bekreftet sjefen for kanalen, Kim Godwin, Tejeras dødsfall.

- Denne julaften, klem dine kjære ekstra godt. Og vær så snill å pass på hverandre, heter det i uttalelsen fra ABC News, ifølge Huffpost.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer