USA

Tiltalt for å ha gått toppløs hjemme

Advokatene ber om at Tilli Buchanan frifinnes, da de mener Utah-loven diskriminerer kvinner.

GIKK TOPPLØS: Tilli Buchanan er blitt tiltalt for å gått toppløs i sitt eget hjem. Video: CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tilli Buchanan fra Utah i USA er ifølge flere amerikanske medier, blant annet CBS, tiltalt etter at stebarna på 9, 10 og 13 år skal ha sett henne toppløs hjemme.

Ifølge kvinnen skal hendelsen ha skjedd for mer enn ett år siden, i hjemmet hun eier sammen med ektemannen - barnas far.

- Jeg var i mitt eget hjem. Mannen min sto der ved siden av meg, også han uten skjorte. Og nå kan jeg bli dømt for det, ikke han, sier Buchanan.

Nå kan hun dømmes for tre tilfeller for å ha opptrådt seksuelt støtende, og kan bli registrert som overgriper, ifølge Fox13.

Advokatene mener derimot at hun skal frifinnes, fordi Utah-loven der kvinner som går toppløse offentlig blir sett på som støtende, er diskriminerende.

Ifølge Buchanan satte hun og ektemannen opp gipsvegger i garasjen, da de tok av seg på overkroppen for å unngå å bli støvete og slippe tøy som klødde. Buchanan skal da ha tatt av seg BH-en.

Ifølge CBS skal barna da ha spurt hvorfor hun ikke hadde på seg tøy på overkroppen. Hun skal da ha svart at alle burde kunne vise hud i sitt eget hjem.

Advokaten ba tirsdag om at kvinnen frifinnes, på bakgrunn av en tidligere dom som mente loven diskriminerer kvinner. Dommen er ventet om noen få måneder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer