Tiltalt for å ha grillet kattunge

En mann ble arrestert tirsdag, mistenkt for å ha lagt en kattunge på grillen mens flere personer stod rundt ham og syntes det var morsomt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Et vitne fikk nappet til seg den svidde, syv uker gamle kattungen fra det glødende kullet. Men den var allerede så alvorlig skadet at den måtte avlives, ifølge politiet.

Hendelsen skjedde i Liberty i den amerikanske staten Missouri.

- Gjengen som stod rundt grillen ropte hele tiden «Mjau mjau» og stakk i kattungen med en pinne, sier vitnet Sherry Scott, som fikk brannskader da hun prøvde å redde katten.

Den 24 år gamle Charles Benoit er tiltalt for dyremishandling, som har en strafferamme på fem års fengsel og inntil 5000 dollar i bot. En talsmann fra påtalemyndighetene sier at ingen flere vil bli tiltalt, fordi vitnene ikke klarte å identifisere flere av gjerningsmennene.

Scott så sent fredag kveld ti-tolv mennesker stå rundt en grill utenfor boligkomplekset som hun bor i. Hun spurte dem hva de grillet, og de svarte at det var en katt.

Da hun løp til og fikk kattungen ut av glørne, løste gruppen seg opp og forsvant. Da hadde det lille nøstet fådd svidd av halen, pelsen, værhårene og øynene.

- Jeg kalte ham Lucky siden jeg fikk reddet ham ut i siste liten, forteller Scott til avisa Kansas City Star. Hun og flere naboer satt oppe hele natta og prøvde å mate katten med melkedråper gjennom en pipette. Siden den ikke klarte å ta til seg mat, besluttet man at katten måtte avlives.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer